Välkommen till Rent Hus i Örebro AB.
Ditt självklara städbolag i Örebro.

Vi på Rent Hus finns här för att förenkla din vardag genom att erbjuda pålitliga och effektiva städtjänster av högsta kvalité.

 

 

 

Rent Hus startades år 2000 av Carina Hultquist, som driver det än idag och har ca 35 anställda.Vi arbetar efter svensk miljöbas kriterier, har även kollektivavtal och är samt försäkrade.All personal innehar id kort för er säkerhet och utdrag från polisregistret, personalen har arbetskläder och företagsbilar

Citat. ”För mig är personalens hälsa & välmående det viktigaste, för då skapar vi ett friskt & välmående företag tillsammans. För tillsammans är vi Rent Hus.”
Carina Hultquist

Our Services

Kontorssräd

Vi förstår att ett rent och välskött arbetsutrymme inte bara skapar en positiv arbetsmiljö utan även påverkar produktiviteten och trivseln för ditt företag.

Här kommer vi överens på plats hur vi ska skräddarsy era specifika behov,

oavsett om du behöver daglig, veckovis eller mer sällan städning. Förbrukningsmaterial finns att tillgå, och vi tillhandahåller städmaterial.

Hemstäd

Ditt hem är din fristad därför erbjuder vi skräddarsydda hemstädstjänster där vi kommer ut kostnadsfritt för att göra en offert. 

Varje hem är unikt så oavsett om du behöver regelbunden veckostädning eller mer sällan är vi här för att tillgodose dina behov. Vi tillhandahåller städmaterial.

Flyttstäd

Att en flytt kan vara en hektisk tid för många, vet vi alla om. Därför erbjuder vi på Rent Hus en omfattande och pålitlig flyttstädtjänst som inkluderar fullständig rengöring av lokal och bostad samt fönsterputs. Städgaranti lämnas alltid.

 

Storstäd/Grovstäd

Kanske har ni renoverat, ska ha/haft en tillställning eller tiden inte har räckt till.

Ibland krävs mer än den dagliga underhållsstädningen, och det är här vår specialiserade tjänst kommer in där vi erbjuder en djupare rengöring. Här lyssnar vi på era önskemål och skräddarsyr en plan efter det. Vi tillhandahåller städmaterial.

Specialarbeten

I våra specialtjänster erbjuder vi.

  1. Fönsterputs
  2. Golvvård
  3. Mattvätt
  4. Möbeltvätt

Byggstäd – id06 finnes

Vår Butik

Är du som privatperson eller företag intresserad av att köpa städmaterial, toapapper, handpapper eller dylikt. Kontakta oss vid intresse så löser vi det ihop

Städgaranti

Städgaranti är vårt löfte till dig om kvalitet och tillfredsställelse. När du väljer oss för dina städbehov, kan du vara trygg i vetskapen att vårt arbete inte är klart förrän du är helt nöjd. Vår garanti innebär att om du mot förmodan skulle vara missnöjd med något i vår städning, åtar vi oss att åtgärda detta.

Jobba hos oss

Vill du jobba hos oss, skicka in ditt CV och personliga brev så hör vi av oss om det är intressant och finns möjlighet!

stefan@renthus.com
carina@renthus.com

Redo att boka ett möte?