Välkommen till Rent hus

Din partner för skinande rengöring!

Hos Rent hus förstår vi vikten av ett rent och välvårdat hem och arbetsplats. Vi är här för att förenkla din vardag genom att erbjuda pålitliga, effektiva och anpassningsbara städtjänster av högsta kvalitet. Med en passion för detaljer och ett engagemang för miljövänlighet, använder vårt professionella team de senaste metoderna och de mest skonsamma produkterna för att skydda både din hälsa och vår planet.

 

 

 

Rent Hus startades år 2000 av Carina Hultquist, Som driver det än idag och har ca 35 anställda.Vi arbetar efter svensk miljöbas kriterier och även kollektivavtal, samt försäkrade via länsförsäkringar.All personal innehar id kort för er säkerhet och utdrag från polisregistret, personalen har arbetskläder och företagsbilar.

Citat.  “För mig är det viktigaste att min personal mår bra, för då kan vi leverera kvalité”
Carina Hultquist

Our Services

Flyttstäd

Vi förstår att en flytt kan vara en hektisk tid.

Därför erbjuder vi på Rent Hus en omfattande och pålitlig flyttstädtjänst som inkluderar fullständig rengöring av lokal och bostad samt fönsterputs. Städgaranti lämnas alltid.

Kontorssräd

Vi förstår att ett rent och välskött arbetsutrymme inte bara skapar en positiv arbetsmiljö utan även påverkar produktiviteten och trivseln för ditt företag.

Här kommer vi överens på plats hur vi ska skräddarsy era specifika behov,

oavsett om du behöver daglig, veckovis eller mer sällan städning. Förbrukningsmaterial finns att tillgå, och vi tillhandahåller städmaterial.

Hemstäd

Vi förstår att ditt hem är din fristad därför erbjuder vi skräddarsydda hemstädstjänster där vi kommer ut kostnadsfritt för att göra en offert.

Varje hem är unikt så oavsett om du behöver regelbunden veckostädning eller mer sällan är vi här för att tillgodose dina behov. Vi tillhandahåller städmaterial.

Storstäd/Grovstäd

Kanske har ni renoverat, ska ha/haft en tillställning eller tiden inte har räckt till.

Ibland krävs mer än den dagliga underhållsstädningen, och det är här vår specialiserade tjänst kommer in där vi erbjuder en djupare rengöring. Här lyssnar vi på era önskemål och skräddarsyr en plan efter det. Vi tillhandahåller städmaterial.

Specialarbeten

I våra specialtjänster erbjuder vi.

  1. Möbeltvätt
  2. Mattvätt med maskin
  3. Maskinell Golvvård
  4. Fönsterputs
  5. Byggstädning och id06 finnes

Vår Butik

Besök vår butik

Städgaranti

Städgaranti är vårt löfte till dig om kvalitet och tillfredsställelse. När du väljer oss för dina städbehov, kan du vara trygg i vetskapen att vårt arbete inte är klart förrän du är helt nöjd. Vår garanti innebär att om du mot förmodan skulle vara missnöjd med något i vår städning, åtar vi oss att åtgärda detta utan extra kostnad. Vi strävar efter att överträffa dina förväntningar och ser till att varje detalj är på plats, så att du alltid kan återvända till en skinande ren miljö. Välj oss för en bekymmersfri städtjänst med städgaranti – där din tillfredsställelse alltid är garanterad.

Vanliga frågor om våra städtjänster

Vilka städtjänster erbjuder ni?

Vi erbjuder ett brett utbud av städtjänster för att möta alla dina behov. Det inkluderar regelbunden hemstädning, storstädning, flyttstädning, fönsterputsning och specialstädning som till exempel efter renovering eller för kommersiella lokaler. Vårt team är utbildat för att hantera olika typer av städuppgifter för att säkerställa ett skinande rent resultat varje gång.

Hur bestämmer ni priset för städtjänster?

Priset för våra städtjänster beror på flera faktorer såsom typen av städning, storleken på ditt hem eller lokal, samt specifika önskemål och tilläggstjänster. Vi erbjuder kostnadsfria offertbesök där vi går igenom dina behov och ger dig en exakt prisuppgift utan dolda avgifter.

Använder ni miljövänliga städprodukter?

Ja, miljön är viktig för oss, och vi strävar efter att använda miljövänliga och hållbara städprodukter så långt det är möjligt. Våra produkter är noggrant utvalda för att vara effektiva mot smuts och samtidigt skonsamma för både miljö och människor.

Vad händer om jag inte är nöjd med städningen?

Kundnöjdhet är vår högsta prioritet. Om du mot förmodan inte är nöjd med kvaliteten på vår städning, kontakta oss inom 24 timmar från städtillfället, så kommer vi tillbaka och rättar till det utan extra kostnad. Vi är engagerade i att säkerställa att alla kunder är helt nöjda med våra tjänster.

Redo att boka ett möte?