Address: Bergslagsgatan 6
703 67 Örebro

Kontorstid:
Mån-Fre: 08:00-15:00

Storstäd & Grovstäd

Storstäd/Grovstäd

Livet händer – renoveringar, stora tillställningar eller helt enkelt tiden som rinner iväg. När vardagens städning inte räcker till står Rent Hus redo med en djupgående lösning. Vår storstäd/grovstädtjänst är utformad för att ta hand om de mer omfattande utmaningarna, oavsett om det handlar om efterlämningar från en stor fest eller dammet från en nyligen avslutad renovering.

Vi börjar med att lyssna på dina önskemål och tillsammasn utformar en cheklista efter era behov. Med Rent Hus får du inte bara en tjänst, utan ett partnerskap där vi garanterar en noggrann och djupgående rengöring som återställer ditt utrymme.

Specialarbeten

På Rent Hus sträcker sig vår expertis långt bortom traditionell städning. Vi förstår att vissa uppgifter kräver en specialisthand, och därför har vi utvecklat en serie specialtjänster utformade för att möta just dina unika behov. Från detaljerad möbeltvätt och mattvätt till professionell fönsterputs.

    Vårt löfte till dig: Städgaranti från Rent Hus

    Väljer du Rent Hus för dina städbehov, väljer du också en unik sinnesro. Vi är så säkra på kvaliteten i vårt arbete att vi erbjuder en städgaranti som vårt löfte till dig om fullständig tillfredsställelse.

    När du väljer Rent Hus, väljer du en städtjänst som står bakom sitt arbete med en städgaranti. För oss är din tillfredsställelse inte bara ett mål, det är vad vi bygger vårt varumärke på. Låt oss ta hand om städningen, så att du kan ta hand om det som verkligen betyder något.