Address: Bergslagsgatan 6
703 67 Örebro

Kontorstid:
Mån-Fre: 08:00-15:00

Rent Hus

Det enda du behöver inom städ

Förvandla ditt hem till en fristad tillsammans med Rent Hus.

Vi vet att ditt hem är din personliga borg och förtjänar den yttersta omsorgen. På Rent Hus erbjuder vi därför hemstädtjänster som är skräddarsydda för just dig och ditt hem. Vi inleder varje nytt samarbete med ett kostnadsfritt hembesök för att kunna ge dig en exakt och personlig offert som speglar dina specifika behov och önskemål.

Oavsett om du söker efter en regelbunden städtjänst för att upprätthålla ett ständigt skinande hem, eller om du endast behöver hjälp då och då, är vi här för att tillmötesgå dina krav. Vårt team tar med sig allt städmaterial som behövs, vilket innebär en bekymmersfri tjänst för dig. Rent Hus är inte bara städning – det är att ge ditt hem den vård och uppmärksamhet det förtjänar.

Optimera din arbetsplats tillsammans med Rent Hus

Vi inser vikten av ett rent kontor – det är inte bara hjärtat i ditt företag, utan även nyckeln till högre produktivitet och bättre trivsel bland dina anställda. På Rent Hus tar vi detta på största allvar och erbjuder därför skräddarsydda kontorsstädtjänster som exakt matchar dina unika krav och önskemål.

Vid vårt första möte på plats, kommer vi tillsammans att utforma en städlösning som bäst passar ditt kontors storlek, dina scheman och specifika behov. Oavsett om du behöver daglig städning för att hålla ditt utrymme rent eller veckostädning för att bibehålla en grundläggande nivå av ordning och renhet, är vårt flexibla team här för att tillgodose dina behov. Dessutom erbjuder vi tillgång till förbrukningsmaterial och vi står för allt städmaterial, så att du kan fokusera fullständigt på din verksamhet.

Gör din flytt smidigare tillsammans med Rent Hus

Vi vet att flytta kan vara en av livets mest stressfyllda händelser. För att göra övergången så smidig som möjligt erbjuder Rent Hus en omfattande flyttstädtjänst designad för att avlasta dig. Vår tjänst täcker allt från noggrann rengöring av varje vrå i din bostad till fönsterputs, så att du kan fokusera på att bosätta dig i ditt nya hem.

Med Rent Hus kan du känna dig trygg; vi lämnar inte bara ett skinande rent hem bakom oss, vi erbjuder också en städgaranti för din sinnesro. Oavsett om du flyttar in eller ut, ser vårt professionella team till att dina utrymmen är rena och välkomnande.

Vårt löfte till dig: Städgaranti från Rent Hus

Väljer du Rent Hus för dina städbehov, väljer du också en unik sinnesro. Vi är så säkra på kvaliteten i vårt arbete att vi erbjuder en städgaranti som vårt löfte till dig om fullständig tillfredsställelse.

När du väljer Rent Hus, väljer du en städtjänst som står bakom sitt arbete med en städgaranti. För oss är din tillfredsställelse inte bara ett mål, det är vad vi bygger vårt varumärke på. Låt oss ta hand om städningen, så att du kan ta hand om det som verkligen betyder något.